Vágólapra másolva!
Az olasz Calciomercato portál szerint folytatja kelet-európai bevásárlását az Inter labdarúgócsapata, amely Mateo Kovacic és Zdravko Kuzmanovic szerződtetése után a nyáron valóban megpróbálja leigazolni Dzsudzsák Balázst, a Dinamo Moszkva magyar válogatott középpályását.

A Calciomercato.it portál szerint a kelet-európai piacban sok lehetőséget lát az Inter labdarúgócsapata, amely a januári átigazolási szezonban megszerezte a Dinamo Zagreb 18 éves horvát középpályását, Mateo Kovacicot, illetve a Stuttgart 25 éves szerb irányítóját, Zdravko Kuzmanovicot, de a nyáron megpróbálja leigazolni Dzsudzsák Balázst is.

A portál arról ír, hogy a Dinamo Moszkva magyar válogatott középpályását még a PSV-időkben évekig szemmel tartotta, most viszont körülbelül 20 millió euróért tudná csak megszerzeni. Emiatt nagyon fontos, hogy a csapat biztosítsa helyét a következő Bajnokok Ligája-szezonban, hiszen ezzel a bevételi forrással fedezhetné a kiadásokat.

Amennyiben Dzsudzsákot mégsem tudná megszerezni a klub, úgy szóba jöhet még a Pescara szlovák válogatott játékosa, Vladimír Weiss, illetve a Partizan 18 éves szerb válogatott támadója, Lazar Markovic.