Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo két és Raphael Varane egy góljával a Real Madrid 3-1-re nyert a Barcelona otthonában, és 4-2-es összesítéssel bejutott a Király-kupa döntőjébe. A győztes szakvezető, José Mourinho nem ment el a sajtótájékoztatóra, Ronaldo szerint tökéletesen futballoztak, míg a barcelonai tréner, Jordi Roura elismerte, a Real sokkal jobb volt.

"Tökéletesen futballoztunk az első perctől az utolsóig" - mondta örömmámorban úszva a két gólt szerző Cristiano Ronaldo a Real Madrid barcelonai 3-1-es kupagyőzelmét követően. "Nagyszerű volt a hozzáállásunk, jobban játszottunk és idegenben három gólt is szereztünk. Ellenállhatatlanok voltunk, és persze sokkal jobban is futballoztunk, mint a hazai 1-1 alkalmával."

Ronaldo hozzátette, a Barcelona ellen mindig plusz motivációval lép pályára a csapat: "Ugyanúgy összpontosítunk a Primera Divisiónra, mint a Bajnokok Ligájára, megpróbáljuk megnyerni mindkettőt. Most minden játékos tökéletes volt, ez önbizalmat adhat a BL-re is."

Forrás: AFP

A Real Madrid edzője, José Mourinho úgy döntött, nem megy el a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra, hogy ne kelljen szembenéznie az újságírókkal, önmaga helyett a sérült csapatkapitányt, Iker Casillast küldte.

"Ez a siker egy nagyszerű pillanat mindannyiunknak, de a győzelem ellenére tudjuk, hogy még nem nyertünk meg semmit. De üzenjük a madridi szurkolóknak, hogy élvezzék ki ennek a győzelemnek minden percét. Az idei bajnoki szereplésünk elég kiábrándító volt eddig, remélem, ez az eredmény sokkal több reményt az nekünk a szezon maradék részére" - nyilatkozta a világ- és Európa-bajnok kapus.

A beteg Tito Vilanovát helyettesítő Jordi Roura elismerte, hogy csapata, a Barcelona ezúttal gyengébb volt.

"Az első mérkőzésen kiegyenlített volt a küzdelem, de most a Real Madrid sokkal jobban játszott. A futballban nem mindig tudod irányítani a dolgokat, és ez most a hibák mérkőzése volt. Tudtuk, hogy ellenfelünk a világ egyik legjobbja, próbáltuk kontrollálni, de nem sikerült. Éppen ez teszi a Realt nagyszerű csapattá" - mondta.