Vágólapra másolva!
A Marca című spanyol sportnapilap szinte már kész tényként kezeli, hogy Carlo Ancelotti ül le José Mourinho helyére a Real Madrid labdarúgócsapatának kispadjára, és az újság szerint a keretben is komoly változások várhatók. Angol lapok úgy értesülték, hogy Mourinho már megegyezett Roman Abramoviccsal, így nyáron visszatér Chelsea-hez.

A Marca honlapján olvasható hosszabb írás alapján a következő idényben már nem fogja a fővárosiakat erősíteni az argentin Angel Di María, illetve honfitársa, Gonzalo Higuaín, valamint távozik a portugál Fabio Coentrao, Ricardo Carvalho és a ghánai Michael Essien is.

A várható igazolások közül a legnagyobb név Gareth Bale, a Tottenham Hotspur walesi szélsője. A Premier League-ben idén minden lehetséges egyéni díjat besöprő játékos megszerzése kapcsán igazi szappanoperát vár az újság, ugyanis állítólag 70 millió euró alatt nem adná el az észak-londoni klub, ennyit pedig nem szeretne fizetni érte a Real.

A lehetséges új szerzemények között ott van Ancelotti jelenlegi klubja, a Paris Saint-Germain olasz középpályása, Marco Verratti, a Bayer Leverkusent erősítő spanyol Daniel Carvajal, a Sevillában szereplő francia utánpótlás-válogatott Geoffrey Kondogbia, valamint a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Realt búcsúztató Borussia Dortmund német válogatott középpályása, Ilkay Gündogan is.

Az angol Daily Mail és a Sun közben azt írja, José Mourinho Roman Abramoviccsal vacsorázott Londonban, és megegyeztek arról, hogy a portugál visszatér a Chelsea-hez. A Daily Mail szerint Mourinho 10 millió fontos fizetést kap majd, és Abramovics 12 millió fontot fizet majd a Realnak, hogy kivásárolja őt a szerződéséből.