Vágólapra másolva!
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez személyesen próbálta rávenni Robert Lewandowskit arra, hogy igazoljon át a madridi csapathoz a BL-döntős Borussia Dortmundtól - legalább is a berlini Bild információja szerint.

Pérez még a spanyol klub stadionjában, közvetlenül a Real 2-0-s sikerét - összességében azonban a kiesését - hozó keddi visszavágót követően környékezte meg a dortmundiak lengyel csatárát, aki a Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsén (4-1) négy gólt rámolt be a Real kapujába.

A Bild beszámolója szerint a Santiago Bernabéu Stadionban titkos útvonalon keresztül jutott el Lewandowski az elnöki irodába, ahol azonban nem tudni, végül is mire jutottak a felek.

Forrás: AFP/Patrik Stollarz
Lewandowski jövőre már Real-mezben rugdossa a gólokat? AFP/Patrik Stollarz


A Realt gyakorlatilag egyedül kiejtő támadóért korábban már az FC Barcelonát búcsúztató, és szintén Bajnokok Ligája-finalista Bayern München is bejelentkezett. Mostanáig tartotta magát a hír, hogy megállapodás született Lewandowski elengedéséről, csupán az volt a kérdés, hogy már most nyáron átigazol-e a bajorokhoz, vagy csak 2014-ben, amikor lejár a szerződése a Dortmundnál, de most a Real Madrid is a színre lépett.