Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti vezetőedző először beszélt nyilvánosan arról, hogy elhagyná a francia bajnok Paris St. Germain labdarúgócsapatát, és esetleg a Real Madridhoz szerződne.

"Vannak lehetőségeim, a Real Madrid egy ezek közül" - mondta az olasz szakember vasárnap este, miután találkozott Nasszer al-Kelafi klubelnökkel és a PSG sportigazgatójával, Leonardóval. Az egyesület ugyanakkor szeretné megtartani Ancelottit, akinek egy év még hátravan a szerződéséből.

Forrás: AFP
Ancelotti bajnok lett a PSG-vel AFP


"A megbeszélésünkön engedélyt kértem arra, hogy elhagyhassam a klubot. Most néhány napot várnunk kell a vezetőség válaszára, amely dönt a jövőmről" - nyilatkozott Ancelotti a Canal+ tv-csatornának. Arra a kérdésre, hogy mi az oka a távozási szándékának, a tréner nem adott egyértelmű választ. "Most még nincs itt az ideje, hogy elmondjam az okokat. Talán soha nem is jön el az idő" - mondta.

A Real Madridnál minden arra utal, hogy José Mourinho vezetőedző a szezon végén elhagyja a csapatot és - sajtóinformációk szerint - visszatér a Chelsea-hez. A Real Madrid pénteken kikapott a Király-kupa döntőjében az Atlético Madridtól, így eldőlt, hogy trófea nélkül zárja az idényt.