Vágólapra másolva!
Noha jó ideje szó van róla, Cristiano Ronaldo még nem újította meg szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatánál.

A Real portugál sztárja azt mondta, még senkivel nem beszélt a klubvezetők közül kontraktusa meghosszabbításáról, de azt is hozzátette, nem aggódik, mert biztos sikerül majd megegyezniük.

A szélső péntek este az oroszország elleni vb-selejtezőn lépett pályára, amelyen gólt ugyan nem sikerült szereznie, de így is örülhetett, mert csapata 1-0-ra győzött, és így megmaradt a reménye a csoportelsőségre.

A válogatottban a csapatkapitányi karszalagot viselő Ronaldo azt is mondta: nem tud róla, hogy bírálta volna őt a Real Madridtól a szezon zárultával távozó edző, José Mourinho.

A bajnokságban az FC Barcelona mögött másodikként végzett, és semmilyen hazai és nemzetközi trófeát nem nyert spanyol csapat ugyancsak portugál trénere a minap azt vetette honfitársa szemére, hogy rosszul viselte a szakmai kritikát.

"Ilyesmivel én nem foglalkozom, számomra a válogatott a legfontosabb" - tért ki az érdemi válasz elöl a 28 éves csatár, akinek hullámzó teljesítménye is hozzájárulhatott Mourinho madridi karrierjének idő előtti befejezéséhez.