Vágólapra másolva!
Luka Modric még évekig szeretne a Real Madrid labdarúgója lenni. A spanyolok horvát válogatott középpályása a zágrábi Sportske novostinak nyilatkozva hozzátette, hogy többet akar nyújtani a szurkolóknak, mint legutóbbi idényében, szeretné formáját javítani és tartósan magas szinten állandósítani.

"Nekem megvalósult az, ami minden futballista álma: a Real játékosa lettem, boldog vagyok Madridban" - jelentette ki, majd hozzátette, biztos benne, hogy még nagyon sokáig fogja viselni a Real szerelését.

A sportnapilapnak adott interjúban kitért rá, hogy nincs olyan favoritja, akit szívesen látna José Mourinho helyén, de dicsérte a trémert, akit a fantasztikus jelzővel illetett.

A 27 éves Modric a horvát első osztály futballistáinak, a válogatott tagjainak és a klubedzőknek a szavazatai alapján a horvát labdarúgás első Oscar-díjasa, azaz az ország legjobb focistája lett.

A Real középpályása 112 szavazatot kapott, ötvennel többet, mint a Bajnokok Ligája-győztes német Bayern München légiósa, Mario Mandzukic.