Vágólapra másolva!
A nagy Real Madrid-rajongó, jelenleg a US Openen teniszező Rafael Nadal is megszólalt a szappanoperává duzzadó Gareth Baée-ügyben.

A Real már hetek óta nagyon közel áll a Tottenham walesi szélsőjének leigazolásához, és az angol sajtó szerint hétfőn meglesz a bejelentés, hogy a világrekordot jelentő 90 millió fontért megtörtént az átigazolás.

Nadalt a horvát Ivan Dodig elleni győztes meccse után kérdezték New Yorkban arról, mit szól Bale árához. "Ha egy csapat jó játékost igazol drágán, akkor nem tűnik kidobott péznek az összeg. Viszont ha egy középszerűt vesznek meg, aki ráadásul nem is nyújt jó teljesítményt, akkor máris mindenki sokallja az árát. A Real anno 94 millió eurót fizetett Ronaldóért, viszont ő az a játékos, aki minden évben legalább ötven gólt ért el, vagyis hiába tűnik elsőre drágának, teljesen megéri az árát. Bale esetében még nem tudunk megítélni semmit, meglátjuk majd, hogy drága vétel lesz-e, vagy sem" - bölcselkedett Nadal, aki már a nyolcaddöntőben jár, és a 8 között nagy riválisával, Roger Federerrel találkozhat.