Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti elárulta, hogy Gareth Bale szombat este, a Villarreal elleni bajnokin mutatkozik be a Real Madridban.

Sokan találgatták, hol kap majd helyet a Tottenhamben az egész bal oldalt bejátszó Bale a Realban, és hogy ez hogyan befolyásolja majd Cristiano Ronaldo pozícióját. Ancelottinál a portugál nem a bal szélen, hanem középre tolva játszott, felemás sikerrel, mivel az eddigi három fordulóban egy gólt szerzett, ami tőle elég szerény termés.

A spanyol lapok szerint Ronaldo szeretne visszakerülni a bal szélre, ahol José Mourinho irányítása alatt olyan eredményesen játszott, így keresni kellett egy helyet Bale-nek, aki Ancelotti szerint a jobb oldalon kezd majd, annak ellenére, hogy ballábas. Igaz, manapság ez nem meglepő, Ribérytől kezdve Messin át egészen Robbenig rengeteg csapat játszik tükörszélsőkkel, akik befelé cselezve tudnak helyzetet teremteni.

"Biztos vagyok benne, hogy Bale és Ronaldo jól megértik majd egymást a pályán, és hogy együtt még jobbá tehetik a csapatot. Bale nagyon izgatott, hogy a Realnál lehet, ő egy szerény srác, aki szeret a csapattársaival lenni" - mondta az új fiúról Ancelotti, majd hozzátette, még nem tudja, hogy kezdőként vagy csereként kap-e szerepet Bale a Villarreal ellen.

A válogatott meccsekről visszatérő játékosok közül Marcelo, Fabio Coentrao és Alvaro Arbeloa is sérülten érkezett a csapathoz, így a védelem két oldalán valószínűleg Nacho Fernandez és Daniel Carvajal kezd majd. Iker Casillasnak is tartogatott jó hírt az olasz edző, aki elárulta, hogy a bajnokságban mellőzött kapus kedden, a Galatasaray elleni BL-meccsen megkapja a lehetőséget.