Vágólapra másolva!
A Barcelonához közel álló Sport nevű napilap egyik munkatársa kedd este még azt mondta, Lionel Messi Cristiano Ronaldo rekordfizetésén felbuzdulva új szerződést szeretne, de a katalán klub ezt szerdán gyorsan cáfolta.

A Real Madrid vasárnap jelentette be, hogy Cristiano Ronaldót 2018-ig köti új szerződése a klubhoz, akinek adózás utáni, bónuszok nélkül számított keresete 18 millió euró (5,4 milliárd forint) lesz évente, ezzel a a legjobban fizetett focista lesz a világon, 1 millió euróval megelőzve a PSG-ben játszó Zlatan Ibrahimovicot.

Kedd este, egy spanyol csatorna beszélgetős műsorában Lluis Mascaró, a Barcához közeli Sport munkatársa megszellőztette, hogy Lionel Messit felbosszantotta Ronaldo rekordfizetése, és azt szeretné, ha klubja megemelné eddigi 12,5 millió eurós évi fizetését. Messinek idén februárban készült el a legújabb szerződése, amely 2018-ig érvényes.

Sandro Rosell, a Barcelona elnöke gyorsan reagált a kiszivárgó hírre, és azt mondta, Ronaldo új szerződése semmit nem befolyásol, és Messi nem egyeztetett velük ez ügyben. "Jól érzi magát, és a legjobb helyen van. Ahogy a mondás tartja, ha nincs hír, az jó hír" - hangzott Rosell cáfolata.

Andrés Iniesta szerződését viszont várhatóan a közeljövőben meghosszabbítja a Barca, a világ- és Európa-bajnok középpályást 2015-ig köti a klubhoz a jelenlegi kontraktus.