Vágólapra másolva!
Szabics Imre, a Sturm Graz 32 éves csatára osztrák sajtóértesülés szerint nem várja meg a szezon végét karriere befejezésével, hanem mostani klubja menedzsmentjében vállal munkát.

Szabics Imrével futballistaként már nem számol a Sturm Graz, viszont jó esély van rá, hogy a magyar válogatottnál is számításba vett csatár most azonnal visszavonul, és az osztrák klub menedzsmentjében kap állást - adta hírül a Sturm12.at.

Szabics Imre (balra legalul) aktív válogatott játékosként vonulhat vissza Forrás: Facebook/Dzsudzsák Balázs

A korábbi tervek nem teljesen erről szóltak. "Szabics Imre kitölti jelenlegi szerződését, majd újat kap a lejárta után. Azt azonban még nem tudjuk, milyen szerepkörben" - idézte az NSO.hu a Sturm múlt héten nyilatkozó ügyvezetőjét, Gerhard Goldbrichot. "Hamarosan elvégzi az A licences edzői tanfolyamot, de a felsőbb vezetőségben vagy a játékosmegfigyelői stábban is el tudjuk képzelni. Azt nem szeretnénk, ha fele idejét vezetőségi tagként, a másikat edzőként töltené."

Szabics Imre az Origo érdeklődésére a jövőjéről annyit mondott, hogy részletekről várhatóan szerdán tud majd beszámolni.