Vágólapra másolva!
Patrice Evra szerint ahhoz, hogy a Manchester United újra a régi legyen az kell, hogy a csapat produkáljon egy tízmeccses győzelmi sorozatot.

A Manchester United meglehetősen szokatlan helyen, a tabella nyolcadik helyén található csak kilenc forduló után, nyolc ponttal leszakadva az éllovas Arsenaltól.

Alex Ferguson távozása után David Moyesszal egyelőre nem állt össze a MU, amely hazai pályán meglepetésre kikapott a West Bromtól, de nem lehet büszke a Southampton elleni, szintén az Old Traffordon elért 1-1-re sem.

Azóta a BL-ben, a bajnokságban és a Ligakupában is nyert egy meccset a csapat, vagyis zsinórban három győzelemnél tart, de Patrice Evra amondó, még nem lehet kijelenteni, hogy a MU sínen van.

"Nem arról van szó, hogy rosszak vagyunk, inkább arról, hogy nem vagyunk elég jók, nem tudunk tartosan magas szinten játszani. Fontos, hogy ezt az állandóságot gyorsan visszaszerezzük, ha minden sorozatban ott akarunk lenni a végelszámolásnál. Nem fér bele, hogy megnyerünk egy meccset, de a következőt döntetlenre adjuk, vagy elbukjuk. Két-három meccset meg tudunk nyerni sorozatban, de majd ha tizet behúzunk egymás után, akkor mondhatjuk, hogy na, ez az igazi Manchester United" - nyilatkozta a francia balhátvéd.

Evra azt is elmondta, hogy élvezik az edzéseket Moyesnál, akiben meg is bíznak a játékosok, most már csak az kéne, hogy jöjjenek az eredmények. "Mindegy, hogy milyen játékkal nyerünk, a szép focival ráérünk akkor foglalkozni, ha megvan a már említett tíz győzelem" - tette hozzá Evra.

A MU a hétvégén a Fulham vendége lesz, jövő héten pedig a Real Sociedadhoz látogat a BL-ben.