Vágólapra másolva!
Gerardo Martino, a Barcelona vezetőedzője szerint az Athletic Bilbao ellen 1-0-ra elvesztett mérkőzésen csapata remekül játszott, főleg az első félidőben.

A legutóbbi Bajnokok Ligája-fordulóban a katalánok kikaptak az Ajax otthonában, a hétvégi spanyol bajnokin pedig ismét vereséget szenvedtek, így elvesztették veretlenségüket a Primera Divisiónban is. Gerardo Martino szerint megérdemelték volna vasárnap a győzelmet.

"Az első 70 percben nem játszottunk rosszul, sőt, az első félidőben talán a legjobb produkciónkat nyújtottuk az idén a bajnokságban. Rengeteget tettünk azért, hogy megszerezzük a vezetést, de miután bekaptuk a gólt, megváltozott minden, pedig addig jobbak voltunk az ellenfélnél. A csapat nincs hozzászokva ahhoz, hogy egymás után két vereséget szenvedjen el, szóval most egy új szituáció előtt állunk" - fogalmazott a vezetőedző.

A Barcelona megőrizte vezető helyét a tabellán, de az Atlético Madrid pontszámban beérte a címvédőt, míg a Real Madrid három pontra megközelítette őket.