Vágólapra másolva!
A Barcelona középpályása, Sergio Busquets szerint a játékvezető hibázott, amikor nem állította ki a Neymarral szabálytalankodó Bilbao-játékost.

Az idényt húszmeccses veretlenségi sorozattal kezdő Barcelona egymás után második vereségét szenvedte el, a hét közben előbb az Ajaxtól kapott ki a Bajnokok Ligájában, majd a Bilbao elleni bajnokin is pont nélkül maradt.

Sergio Busquets, a Barcelona középpályása szerint a Bilbao elleni meccs játékvezetője, Juan Martínez nagyon rossz döntést hozott, amikor a második félidőben nem állította ki Ander Iturraspét, aki a gólhelyzetben lévő Neymart buktatta.

"Ha Iturraspe piros lapot kapott volna, az biztosan megváltoztatta volna a meccs menetét. Neymar egyedül vitte a labdát a kapusra, amikor szabálytalankodott vele a Bilbao játékosa, nálam ez egyértelmű kiállítás. A bíró hibázott, amikor csak a sárga lapot mutatta fel" - nyilatkozta Busquets a lefújás után.

A 25 éves középpályás szerint nem kell vészharangokat kongatni a két vereség után, de azt elismerte, tanulni kell a hibákból, és az év hátralévő meccsein visszatérni arra az útra, ahol korábban jártak.