Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo pályafutása nyolcadik piros lapját gyűjtötte be, amikor kiállították az Athletic Bilbao-Real Madrid meccsen.

Realos korszaka alatt negyedszer lett kiállítva a portugál sztár, aki először még 2009-ben kapott piros lapot az Almería ellen, akkor az első sárgát túlzott gólörömért, a másodikat egy szabálytalanság miatt kapta.

Másodszor 2010-ben szórták ki, amikor a Málaga elleni meccsen visszaütött Patrick Mtiligának, akinek eltört az orra az esetnél, harmadszor pedig a tavalyi kupadöntőben, amikor törlesztett Gabinak, az Atlético középpályásának. Ronaldo első klubjánál, a Sportingnál nem volt kiállítva, a másik négy piros lapot Manchesterben gyűjtötte be, az elsőt még 2004-ben, az Aston Villa ellen.

A Bilbao elleni meccs játékvezetője, Ayza Gámez azt írta a jegyzőkönyvbe, hogy Ronaldo arcon csapta az ellenfelét, miközben állt a játék, ezért mutatta fel neki a piros lapot. Egyelőre nem tudni, hány meccsre tiltják el Ronaldót, ami biztos, hogy a Villarreal elleni bajnokin nem számíthat majd rá Carlo Ancelotti.