Vágólapra másolva!
Alen Halilovic a Barcelonában folytatja, legalábbis az Instagramra kitett postja szerint.

A Dinamo Zagreb 17 éves szupertehetségét - akit a horvát Lionel Messinek tartanak - a legnagyobb klubok szerették volna leigazolni. A Manchester City 2012-ben 9 millió fontot ajánlott az akkor 16 éves focistáért, mire a Dinamo elnöke, Zoran Mamic közölte, hogy ez az öszeg még arra sem elég, hogy a bal lábát odaadják érte.

"Köszönök mindent a Dinamo Zagrebnek, az első klubom és a legnagyobb szerelmem. Most itt az idő, hogy továbbálljak Barcelonába" - írta ki a közösségi oldalára Halilovic, akiért egyelőre nem tudni, hogy mekkora összeget fizet a katalán csapat.

A legtehetségesebb horvát focistának tartott támadó középpályás egyelőre a B csapathoz kerül Barcelonában, de ismerve azt, hogy a katalánok szívesen dobják be a mélyvízbe a fiatalokat, várhatóan nem sokat lesz a második csapatnál. Már csak azért sem, mert a középpálya egyik motorja, Xavi már 34 éves, és nem bírja annyira a sorozatterhelést, az Egyesült Államokban csapatot építő David Beckham pedig Amerikába csábítja őt, a Barca pedig gőzerővel keresi az utódát. Lehet, hogy most meg is találta.