Vágólapra másolva!
Amíg Nicklas Bendtner csapata, az Arsenal éppen a Bayern München ellen vívott BL-meccset a legjobb nyolc közé jutásért, addig a dán csatár a koppenhágai kocsmákat járta. A túra sikeres volt.

Kedd este, a koppenhágai ivótúrája végén Nicklas Bendtner, az Arsenal csatára társaságával taxit hívott. Már az út sem telt eseménytelenül, a sofőr beszámolója szerint a társaság kisebb-nagyobb károkat okozott az autóban. Bendtner például magához vette a sofőr CD-tárát, és nem is volt hajlandó visszaadni. "Ha nem lennék ilyen híres, beverném a pofádat is, te dagadt disznó!" – torkollta le a futballista a portékáját féltő sofőrt a helyi BT nevű lap beszámolója szerint. De a java még hátravolt.


A sofőr megfenyegette a társaságot, hogy azonnal rendőrt hív, ha nem hagyják el a járművét. Bendtner erre kiszállt az autójából, kicsatolta nadrágja övét, majd domináns hím módjára kezdte döngetni a kocsi oldalát. "Téged is elkaphatlak, kis köcsög!" - rikoltozta közben a rémült sofőrnek.

A neve elhallgatását kérő taxisofőr Forrás: BT/Niels Ahlmann Olesen


"Huszonöt éve taxizom, szállítottam pár részeget, de ilyet még nem láttam. Bezártam az ajtókat, felhúztam az ablakokat, és jelentettem az esetet a társaságomnak és a rendőrségnek is. Sajnos nem volt nálam semmi, amivel felvehettem volna az eseményeket" - nyilatkozta a helyi lapnak a taxisofőr.


A taxitársaság megerősítette, hogy valóban kaptak hívást a felzaklatott alkalmazottól, de nem továbbítják az ügyet a rendőrségnek, mert "személyi sérülés nem történt, csak egy részeg utas viselkedett idióta módon."


A BT újságírói telefonon elérték a játékos ügynökét, de Elisa Lykke nem kívánta kommentálni a történteket.