A MU tehet keresztbe a Barcának

francia német negyeddöntő, vb 2014 brazília
Germany's defender Mats Hummels celebrates his goal during a quarter-final football match between France and Germany at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro during the 2014 FIFA World Cup on July 4, 2014. AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
Vágólapra másolva!
A spanyol Sport nevű lap azt írja, nem az eddig befutónak tűnő Barcelona, hanem a Manchester United lesz Mats Hummels új klubja.

Hummels a világbajnok német csapat egyik legjobbja volt, két gólt is szerzett a tornán - a franciák elleni továbbjutást ért -, miközben hátul nagyon hatékonyan tette a dolgát. A 25 éves védő szerződése 2017. június 30-án jár le a Dortmundnál, de jelen állás szerint nem fogja kitölteni.

Eddig úgy tűnt, az évek óta belső védőkre vadászó Barcelona lesz a befutó, de most változhat a helyzet, mert a Manchester United is beszállt a versenybe, sőt, a Sport szerint már az angol csapat a favorit.

Forrás: AFP/Christophe Simon

Rio Ferdinand és Nemanja Vidic távozása után a Unitednek is szüksége lenne egy minőségi belső védőre, és úgy tűnik, Louis van Gaalnak megér 20 millió eurót Hummels. Ez egyébként nem is lenne olyan nagy összeg, mert az átigazolásokkal foglalkozó Transfermarkt.de oldal 35 millióra taksálja a védő árát.

A MU eddig két játékost igazolt, a balhátvéd Luke Shaw 37,5 millió euróba, a védekező középpályás Ander Herrera 36 millióba került.