James Rodriguez a Real Madridba igazolt

James Rodriguez focivb
Colombia's midfielder James Rodriguez celebrate after the Round of 16 football match between Colombia and Uruguay at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro during the 2014 FIFA World Cup in Brazil on June 28, 2014. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
A Real Madrid kedden hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta James Rodriguezt, a brazíliai világbajnokságon a legjobb nyolc közé jutott kolumbiai válogatott sztárjátékosát, aki hat találattal a torna gólkirálya lett.

A 23 éves támadó középpályásért a Marca szerint 80 millió euró (25 milliárd forint) körüli összeget fizetett a madridi klub az AS Monacónak.

A klub honlapjának beszámolója alapján a vb legeredményesebb játékosának járó Aranycipő mellett a torna legszebb góljáért járó elismerést is begyűjtő futballista hatéves szerződést kötött új klubjával. Rodriguezt este nyolc órakor mutatják be a szurkolóknak a Santiago Bernabeu Stadionban.

James Rodriguez volt a vb egyik nagy felfedezettje Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A Marca azt írta, hogy a friss világbajnok német Toni Kroos, illetve James Rodriguez mellett a következő szerzemény a Levante Costa Rica-i kapusa, Keylor Navas lesz, akinek érkezését még a héten bejelentheti a klub.