Realt vert a Roma, büntetőkkel nyert a ManUnited

International Champions Cup 2014 - AS Roma v Real Madrid GettyImageRank2 SPORT HORIZONTAL Soccer USA STADIUM Texas Dallas Cotton Bowl Club Soccer Real Madrid Seydou Keita A.S. Roma Isco Leandro Castan Match - Sport Gulf Coast States Guinness International
DALLAS, TX - JULY 29: (L-R) Seydou Keita #20, Isco #23 of Real Madrid and Leandro Castan of AS Roma during a Guinness International Champions Cup 2014 game at Cotton Bowl on July 29, 2014 in Dallas, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Manchester United büntetőkkel legyőzte az Internazionalét, az AS Roma pedig 1-0-ra verte a címvédő Real Madridot az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Bajnokok Kupája keddi játéknapján.

A Maryland állambeli Landoverben a milánóiaknál először szerepelt volt csapata ellen az MU-tól nyáron távozott szerb Nemanja Vidic, de sem ő, sem más nem talált be a kapuba, a szétlövésben pedig Marco Andreolli hibája döntött.

Az A csoport másik meccsén a Roma a 37 éves Francesco Totti góljával nyert a Real Madrid ellen Dallasban, a spanyoloknál még nem lépett pályára a frissen szerződtetett német Toni Kroos és kolumbiai James Rodriguez. A találkozón egy kisebb balhé is volt, ezt ide kattintva nézheti meg.

A B csoportban a Manchester City, a Liverpool, az Olimpiakosz és a Milan szerepel. A két csoport győztese hétfőn vívja a döntőt Miamiban.