Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Hapoel Kirjat Smona ellen az Európa Liga harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén, de a szélső nem elégedetlen.

"Tegnap az izraeli Kirjat Smona ellen játszottunk az Európa-ligában, és habár jól játszottunk, dominált a csapat, 1-1-re végződött a meccs. Kevinnek (Kevin Kurányinak) egy gólpasszt sikerült adnom. Magunknak tettük nehézzé a párharcot, de biztos vagyok benne, hogy túljutunk ezen a csapaton. Most viszont már a vasárnapi, Rostov elleni bajnoki nyitányra készülünk" – értékelte a meccset saját Facebook-oldalán Dzsudzsák.

A mérkőzés utáni nyilatkozatában kritikusabb volt a játékosa, aki az orosz televíziónak elmondta, az eredmény miatt egy kicsit csalódott, hiszen hiába dominálták végig a mérkőzést, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de az ellenfél egy kapura lövéssel majdnem kinyírta a csapatot. A visszavágótól mégsem tart, mert szinte minden posztra több játékos is bevethető, az edző jól tudja rotálni a csapatot.

"Ilyen a futball, különösen, ha európai kupameccset játszik az ember. A lényeg, hogy végül nem veszítettünk, bár a közönségünket, amely ma is fantasztikus volt, sajnálom kicsit az eredmény miatt. Bízom benne, hogy a jövő héten gond nélkül továbbjutunk" - mondta Dzsudzsák a Dinamo TV-nek (nyilatkozata 14:45 perctől kezdődik a videón).

A játékos egyébként hibás mezben lépett pályára az EL-meccsen, elírták a nevét a mez hátán.

Forrás: fcdynamo.ru