Egy vagyont öl Vidalba a ManUnited

focivébé, foci-vb, brazília-chile
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 28: Marcelo of Brazil and Arturo Vidal of Chile go up for a header during the 2014 FIFA World Cup Brazil round of 16 match between Brazil and Chile at Estadio Mineirao on June 28, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Jeff Gross/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Manchester United olyan ajánlatot készül tenni Arturo Vidalért, amit a Juventus képtelen lesz visszautasítani. Louis van Gaal ezúttal biztosra megy: 60 millió eurót, valamint Marouane Fellaini és Chicharito játékjogát adná a chilei középpályásért. 

A Unitednél megvan a holland szakember keretének kialakításához kellő anyagi fedezet, a klub állítólag már meg is állapodott Vidallal, aki négy évre írhat alá, és évi 12 millió eurót kereshet majd Manchesterben. A Juventus sem vonakodik már annyira, korábban is kijelentették, 50 millió fölött meghallgatnak bármilyen ajánlatot a chileiért.

Van Gaal akarja Vidalt, a pénz is megvan rá, az ügylet azért állt az utóbbi hetekben (és azért utazott el a játékos a Juve távol-keleti túrájára), mert a manchesteriek ragaszkodtak hozzá, hogy az orvosaik alaposan kivizsgálhassák Vidal térdét. A hírek szerint a chieli középpályás tavasszal megsérült lába rendben van, ezért Van Gaal nem akar több időt elvesztegetni a felkészülési időszakból a kulcsjátékosnak szánt játékos nélkül.

A chilei a világ legjobb középpályásának tartja magát Forrás: Europress/Getty Images/Jeff Gross

A Rai Sport szerint manchesteriek ajánlata visszautasíthatatlan: a United 60 millió eurót, valamint Fellaini és Chicharito játékjogát adná Vidalért. Van Gaal ajánlata már csak azért is erős, mert a belga középpályásért tavaly 32,5 millió eurót adott David Moyes, Chicharitóért pedig 4 évvel ezelőtt 7,5 milliót fizetett a United.