Vágólapra másolva!
Az átigazolási szezon végére még tartogat egy nagy dobást az eddig sem visszafogottan költekező Manchester United.

Angel Di Maríát brit rekordnak megfelelő, 74,9 millió euróért igazolja le a MU a Real Madridtól, de az angolok még tesznek egy kísérletet Arturo Vidal megszerzésére. A Juventus chilei középpályása egész nyáron sláger volt az Old Traffordon, és a MU egy 40 millió euró körüli ajánlattal próbálja meglágyítani a torinói vezetők szívét.

Van Gaalnak korábban fenntartásai voltak az üzlettel kapcsolatban, mivel nem tudta, milyen állapotban van Vidal térde, amelyet a vébé előtt műtöttek, de azok után, hogy csapata csak két pontot szerzett az első két PL-meccsen, már ő is azt szeretné, ha a chilei náluk folytatná. Az ESPN azt írja, a Juventus korábban 60 millió euró körüli összeget szabott meg Vidal vételáraként, illetve volt olyan opció is, hogy 40 millió euró mellé Javier Hernandezt és Marouane Fellainit kéri.

A United eddig 96,5 millió eurót költött Marcos Rojóra, Luke Shaw-ra és Ander Herrerára, ehhez jön még a Di Maríáért kicsengetett majdnem 75 millió euró, és ha még Vidal is beesik, akkor 200 millió euró körüli kiadással zárja a csapat az átigazolási szezont.