Falcao kibökte, hogy a Realba tart

Radamel Falcao a Porto, az Atlético és a Monaco után mehet a Realba
FC Porto´s forward Radamel Falcao from Colombia celebrates after scoring his fourth goal against Villarreal during their UEFA Europa League semi-finals first leg football match at the Dragao Stadium in Porto, on April 28, 2011. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
Radamel Falcao egy Twitter-bejegyzésben azt írta, vége a találgatásoknak, a Real Madridban folytatja a pályafutását.  A játékos néhány perccel a poszt után törölte a bejegyzést, de akit 6,5 millióan követnek, az hiába töröl gyorsan bármit. 

A kolumbiai sztárcsatár azt írta, „Valóra vált az álmom”, a bejegyzés végére pedig a #HalaMadrid hashtaget tette, de a poszt csak néhány percig volt éles, Falcao gyorsan lekapta. A jelek szerint elkésett vele, 6,5 millió követője közül jó néhány azonnal screenshotot készített a bejegyzésről.

A közép-európai idő szerint 6 óra 6 perckor kiposztolt bejegyzés 10 perccel később már nem volt elérhető.

A Monaco szombat délután a Lille-t fogadta, és bár Falcao eredetileg benne volt a meccskeretben, és mindenki a kezdőbe várta, hiszen múlt héten már pályára lépett a Nantes ellen. Leonardo Jardim vezetőedző azonban végül nem nevezte a játékost, aki a kispadon sem ült a Lille ellen 1-1-re végző Monacóban.

Falcao igazi világjáró Forrás: AFP/Miguel Riopa

Az átigazolási időszakból már csak alig két nap van hátra, kivéve ha Falcao Angliába szerződik, mert ott csak szeptember második ér véget az átigazolási időszak.