Mihajlovic nem tűrte a seggfejezést

Sinisa Mihajlovic, foci
BELGIUM, Brussels : Serbia's head coach Sinisa Mihajlovic gives a press conference on the eve of their 2014 World Cup Qualifying football match against Belgium at King Baudouin stadium in Brussels on June 7, 2013. AFP PHOTO / JOHN THYS
Vágólapra másolva!
Verekedésbe keveredett Sinisa Mihajlovic, a Sampdoria labdarúgócsapatának szerb edzője, akit egy szurkoló előbb verbálisan, majd tettleg is inzultált egy genovai hotel előtt. Mihajlovic sem maradt adós a pofonok terén, végül a játékosok vetettek véget a bunyónak.

"Seggfej vagy" - kiáltotta át az út túloldalára egy szurkoló Sinisa Mihajlovicnak, a Sampdoria edzőjének. A szerb szakember éppen a csapat genovai hoteljéből lépett ki, amikor a verbális támadás érte, de nem hagyta magát, és átment zaklatójához, aki egy pofont is lekevert neki, összetörve ezzel a napszemüvegét.

Olasz lapok szerint az azonnal kirobbanó verekedésben a kezdeményező drukker járt rosszabbul, szerencséjére a Sampdoria játékosai közbeléptek, és szétválasztották a feleket.

Mihajlovic utcai verekedésbe keveredett Forrás: AFP/John Thys

A Magyar Szó úgy tudja, a drukker nem volt ismeretlen az olasz rendőrök előtt, Mihajlovic pedig az eset után fel is jelentette támadóját a rendőrségen. A szemtanúk az edző verzióját erősítették meg, a Gazzetta dello Sport szerint Mihajlovic azt mondta, az eset után gyorsan megnyugodott, és inkább a Sassuolo elleni bajnokira próbált koncentrálni