Vágólapra másolva!
Heather McCartney skót modell betartotta a szavát: előzetesen megígérte, hogy ha csapata, a Hawthorn Hawks legyőzi a Sydney Swanst az Ausztrálfutball Liga döntőjében, akkor örömében ledobálja a ruháit. Így is tett.

A 26 éves modell nem sokat habozott az ausztrálfutball-meccs lefújását követően: azonnal ledobta magáról a ruháit, amint biztossá vált csapata győzelme.

Heather McCartney // Twitter

"Megígértem, hogy ha nyer a csapat, akkor meztelenre vetkőzök. Ők nyertek, én vetköztem, ilyen egyszerű ez. Egyébként nagyszerűen éreztem magam" - kommentálta az eseményeket a modell.

Heather McCartney // Twitter


A stadionban egyedül a rendőröket nem nyűgözte le a mutatvány, ők a közönség legnagyobb sajnálatára bilincsben vitték ki a stadionból a McCartneyt.

Heather McCartney // Twitter


A modellről nem lehet azt mondani, hogy nem tanúsított volna ellenállást, ütlegelte a rendőröket, sőt egyiküket meg is harapta. Tetteiért összességében 300 ausztrál dolláros (mintegy 64 ezer forint) büntetést kapott a hatóságoktól.

Az ügy ezzel azonban nem zárult még le. Mivel az ausztál televízióban élőben is látható volt, ahogy a rendőrök kivonszolják a Melbourne Cricket Groundról, a létesítmény szóvivője, Shane Brown azt mondta, "átfogó vizsgálatot indítanak az ügyben", így a modell további büntetésre számíthat a közfelháborodás ellenére.