Vágólapra másolva!
Eddig tartott a türelem Mario Balotellivel szemben. A QPR elleni, óriási mázlival megnyert bajnoki közben a Liverpool-szurkolóknál elfogyott a cérna, és nekiestek a gólképtelen, lassan Fernando Torreshez hasonló vesszőfutást bemutató olasz csatárnak. 

"Ha Balotellit az ifiből hoztuk volna fel, most azon idegeskednék, hogy miért pont ő kapta meg az esélyt a fiatalok közül. Azonnal el kell adni, ha úgy alakul, akár buktával együtt – írta Twitteren az egyik szurkoló a QPR-meccs szünetében.

"Olyan 16 milliós kockázatot vállaltunk, amit be kellett vállalni, most viszont be kell látnunk, hogy nem jött be. És nem is fog – írta egy másik Pool-szurkoló. „Jöjjön a helyére Lambert a szünetben, még ő sem lehet szánalmasabb nála. Balotelli unottnak is tűnik, mintha nem érdekelné, mi történik a pályán – válaszolt a fenti Tweetre egy társa.

Volt, aki kész tervvel csökkentette volna a csatárra költött 16 millió fontos bukást. "Azonnal adjuk el nyolcért, és már holnap vegyük meg belőle Origit a Lille-től – javasolta egy szurkoló, akire nagy hatással lehetett a vébén Romelo Lukakut a belga csapatból kiszorító csatár.

Egy radikálisabb vélemény: "Balotelli elégedettnek tűnik azzal, hogy a nagy semmiért felveszi a fizetését. Csapjuk le az U21-esek közé, vagy tegyük ki a haszontalan seggét a csapatból.” És van, aki még kegyetlenebb. "Adjuk el Balotellit a Wolvesnak!"

A Liverpool-legenda, Jimmy Case kb. kenyérpusztítónak nevezte a csatárt, és erre már reagálnia kellett Brendan Rodgers edzőnek is, aki minden tőle telhetőt megtett, hogy megvédje a gól nélkül álló csatárt. "Nekem az a legfontosabb, hogy sokat dolgozik a meccseken. Előbb-utóbb megtörik a jég, biztos vagyok benne – mondta Rodgers.

Máris utálják Forrás: AFP

"Az a baj, hogy mindenki Luis Suárez helyettesét látja benne, pedig én mindig mondtam, hogy Suárezte nem lehet helyettesíteni. A világ egyik legnagyobb csatára, hasonlót túlzás lenne számon kérni Balotellin. Kicsit sajnálom, hogy nem Caulker besodorta azt az öngólt, mert a mögötte érkező Balotelli biztosan belőtte volna a helyzetet – tette hozzá Rodgers.

De biztosan belőtte volna?