Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint a Real Madrid hajlandó megválni Gareth Bale-től, a Manchester United pedig kész kifizetni a spanyolok által a walesi szélsőért kért 90 millió fontot, Bale-nek pedig heti 300 ezer fontos fizetést ajánl. 

A United már korábban jelezte, a télen Bale lesz az elsőszámú célpontja, de Carlo Ancelotti a pletykákra reagálva közölte, a walesi alapember, és szó sem lehet az eladásáról. Aztán az olasz mester néhány meccsen Iscót játszatta Bale helyett, és a spanyol olyan jól teljesített, hogy Ancelotti meggondolta magát, és jelezte, a Real készen áll az üzletre.

Louis van Gaal nagy rajongója Bale-nek, aki nagyszerűen illene a holland háromvédős rendszerébe, hiszen a szárnyvédő posztja nem lenne idegen neki (annak idején sokáig balhátvédet is játszott). A Unitednek szemmel láthatóan végtelen mennyiségű pénz áll rendelkezésére, az angol klubnál már télen simán kifizetik a Bale-ért kért 90 millió fontot, és csillagászati fizetést ajánlanak a walesinek.

Gareth Bal ugrásra kész Forrás: AFP

Bale már így is a világ legdrágább játékosa, 86 millió fontért vette meg a Real Madrid a Tottenhamtől, most saját rekordját döntheti meg, amire még nem volt példa. Az első 20 legdrágább átigazolásban is csak ketten szerepelnek két transzferrel, James Rodriguezért előbb a Monaco, majd a Real fizetett sokat, Falcaóért pedig a Monaco, majd a ManUnited adott rengeteg pénzt.