Balotelli jobb, ha hozzászokik a padhoz

mario balotelli, liverpool
Liverpool's Italian striker Mario Balotelli reacts during the English Premier League football match between Queens Park Rangers and Liverpool at Loftus Road in London on October 19, 2014. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Brendan Rodgers szerint Mario Balotelli jobb, ha hozzászokik a kispadhoz, mert a Liverpool jelenlegi rendszerében csak ott jut neki hely. Az edző szerint az agresszív visszatámadás nem erős oldala az olasz csatárnak. 

"Muszáj lesz hozzászoknia a padozáshoz, és ahhoz, hogy csereként beállva tegyen hozzá a csapat játékához. Ez nem csak Balotellire, hanem az összes játékosra vonatkozik: akár kezdőként, akár csereként, mindenkinek készen kell állnia, mert nagy dolgokra készülünk a szezon második felében – nyilatkozta a Guardiannek Brednan Rodgers.

A bajnoki gól nélkül álló Balotelli november 8. óta nem volt kezdő, bár ehhez egy sérülés és az elhíresült Super Mariós Instagram-poszt is hozzájárult, amiért egy meccsre eltiltották. Január elején visszatér a csapatba Daniel Sturridge is, ami tovább nehezítheti Balotelli helyzetét a klubnál.

Irány a pad, Mario Forrás: AFP/Adrian Dennis

"Akkor vagyunk a legjobbak, ha agresszíven letámadjuk az ellenfelet, és ebben Mario nem a legerősebb. Fontos, hogy mindig nyomás alatt tudjuk tartani az ellenfelek védelmét, ez a mi játékunk eredményességének a kulcsa. Annyi kiderült Marióról az utóbbi hetekben, hogy leginkább a 16-oson belül hasznos, de nekünk most másmilyen csatárra van szükségünk – tette hozzá Rodgers.