Szigetre száműzik Balotelli exbarátnőjét

Fanny Neguesha, modell
BRAZIL, Natal : Italy's forward Mario Balotelli's girlfriend Fanny Neguesha hold a Italy shirt bearing her name prior to the Group D football match between Italy and Uruguay at the Dunas Arena in Natal during the 2014 FIFA World Cup on June 24, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
Az olimpiai bajnok bokszoló Patrizio Oliva, illetve a pornófilmes Rocco Siffredi mellett Mario Balotelli egykori barátnője, Fanny Neguesha, illetve Claudio Caniggia modellként dolgozó lánya, Charlotte is részt vesz az olasz L'Isola dei famosi január 26-án kezdődő túlélőshow-jában.

Január 26-án rajtol az olasz Channel 5 csatornán a helyi túlélőshow, a Survivor azon verziója, amelyben celebek szerepelnek. A L'Isola dei famosi, azaz A hírességek szigete ezúttal is 12 szereplővel nyit - ehhez csatlakozik még menet közben két személy -, a hajótöröttek között pedig akadnak a sportszempontból is érdekes emberek.

Ilyen lehet az 55 éves Patrizio Oliva, aki 1979-ben Eb-ezüstérmes, 1980-ban pedig olimpiai bajnok ökölvívó volt kisváltósúlyban, a profi között pedig 59 mérkőzéséből 57-et megnyert, és volt a WBA kisváltósúlyú világbajnoka is.

Balotelli exbarátnője, Fanny Neguesha Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Ennél is érdekesebb szereplő a híres modell, Charlotte Caniggia, az 50-szeres argentin válogatott, vb-ezüstérmes játékos, Claudio Caniggia lánya, illetve Fanny Neguesha, aki egykoron Mario Balotelli barátnője volt.

A résztvevők között lesz még többek között Rocco Siffredi pornószínész és rendező, Melissa Panarello író, Alex Belli és Andrea Montovoli színészek, illetve az énekes Valerio Scanu.

Charlotte Caniggia Forrás: Instagram/Claudio Caniggia

A sorozat eddigi kilenc évadában megfordult már az 1990-es focivébé gólkirálya, Salvatore Schillaci mellett az 1982-es világbajnok Antonio Cabrini, illetve Stefano Tacconi és Francesco Coco is.