Vágólapra másolva!
Története során először győzte le a Sassuolo az Intert, miután hazai pályán 3-1-es sikert aratott a Serie A 21. fordulójában.

Az Inter korábban kétszer is 7-0-ra verte a Sassuolót, volt tehát miért visszavágnia a kiscsapatnak, amely ennek megfelelően elszántan kezdte a meccset, a 17. percben Zaza kapott egy labdát a 16-oson belül, és mivel Vidic csak szemmel követte, gyönyörű gólt zúdított a jobb felsőbe. A két csapat negyedik bajnoki talákozóján ez volt a Sassuolo első gólja az Inter ellen.

Még az első félórán belül növelt előnyét a Sassuolo, és a második gól is szenzációs volt, Sansone éles szögből csavart kapura, és a labda a léc aljáról vágódott be.

Az Inter az első félidő végén még két büntetőgyanús esetett is megúszott, úgyhogy a 0-2 még hízelgő eredmény volt Roberto Mancini csapata számára. A milánóiak a második félidőben próbálkoztak, de csak a 83. percben tudtak szépíteni, akkor a meglepetésre csak csereként beálló Icardi csapott le Manganelli hazaadására, és a kapust kicselezve a hálóba gurított.

Az Inter kapott még egy esélyt, amikor Sansonét kiállította a bíró, mert hét perc volt a hosszabbítás, de mégis a hazaiak zárták rövidre a dolgokat, Zaza harcolt ki büntetőt - és állítatta ki Donkort -, amit Berardi lőtt magabiztosan a bal alsóba, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Serie A, 21. forduló:
Sassuolo - Inter 3-1 (2-0)
gól: Zaza (17.), Sansone (29.), Berardi (93., 11-esből), illetve Icardi (83.)
piros lap: Sansose (90.), illetve Donkor (92.)