Vágólapra másolva!
Gerard Piqué egy balesetet szenvedett motoros segítségére sietett, akiről később kiderült, hogy a Barca városi riválisának, az Espanyolnak a megszállott rajongója. A férfi megígérte, többet nem fogja Piquét sértegetni az egymás elleni meccseken.

A Barcelona védője tavaly októberben némileg rontott a népszerűségi indexén, amikor heves kirohanást intézett a rendőrök ellen, akik megbüntették a tilosban parkoló testvérét. Piqué többek között azt vágta a rendőrök fejéhez, hogy azért irigyek rá, mert híres, majd utólag azzal próbált mentegetőzni, hogy az újságokban eltúlozták a kifakadását.

Piqué most javított a renoméján, egy balesetet szenvedett motorosnak ugyanis elsőként nyújtott segítséget. A focista egyből megállt az autójával, ahogy meglátta a földön fekvő férfit, a hogyléte felől érdeklődött, majd megvárta vele a mentőt.

A balesetet szenvedett férfi, Frans Aviles a szárkapocscsontját törte el, és egy tévécsatornának elárulta, hogy a Barcelona városi riválisának, az Espanyolnak a szurkolója. Aviles fanatizmusát mutatja, hogy az esküvőjét is kedvenc csapata stadionjában tartotta.

A férfi Piqué Twitter-oldalán mondott köszönetet a segítségért, és megígérte, hogy többet nem fogja teli szájjal szidni a Barca védőjét az egymás elleni meccseken.