Újabb pocsék adat került elő Ronaldóról

504075427 Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts as he sits on the pitch during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on February 7, 2015. AFP PHOTO/ DANI P
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts as he sits on the pitch during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on February 7, 2015. AFP PHOTO/ DANI POZO
Vágólapra másolva!
Valószínűleg egyenesen arányos a kettő, azaz, ha Cristiano Ronaldónak nem megy, akkor a Real Madridnak sem, márpedig a 2015-ös évben egyelőre ez a helyzet.

A madridiak idegenben 1-0-ra kikaptak szombaton a spanyol bajnokságban az Athletic Bilbaótól úgy, hogy egyetlen kaput eltaláló lövésük sem volt. Cristiano Ronaldo sem brillírozott az utóbbi időben, és akkor még finomam fogalmaztunk, a Real aranylabdása ugyanis a legutóbbi nyolc bajnokijából négyen egyáltalán nem találta el a kaput. Igaz, 12 meccsen így is lőtt 7 gólt.

Ronaldót - akiről a minap az is kiderült, hogy mostanában pocsék szabadrúgáslövő - nem tudja kisegíteni egyik csatártársa sem, Karim Benzema ebben az évben 14 meccsen csupán 5 gólt lőtt, míg Gareth Bale ugyanennyi találkozón csak háromszor volt eredményes.

Padlón Ronaldo és a Real? Forrás: AFP/Dani Pozo

A passzkirály Toni Kroosnak sem ment a játék szombaton, kilenc rossz passza is volt a világbajnok német középpályásnak, ez több, mint amennyiszer összesen hibázott, mióta a nyáron a Bayern Münchentől a Real Madridba igazolt.