Vágólapra másolva!
A Sunday Times brit napilap a vasárnapi címlapján kész tényként hozza, hogy Angel Di Maria a lehető leggyorsabban - így 2015 nyarán elhagyná a Manchester Unitedet. 

Az argentin szélső egy évvel ezelőtt brit rekordot jelentő 60 millió fontért került Angliába, amivel megdöntötte Fernando Torres 50 milliós átigazolási rekordját.

Tízmilliós veszteség jöhet

Ám a támadó egyáltalán nem érzi jól magát a városban, és a csapatba sem tudott beilleszkedni, pocsék szezont fut. Betörtek a házába is, a család azóta egy szállodában él, és a norvég TV2 értesülései szerint mind a hárman rettegve lépnek ki a hotelből.

A Sunday Times értesülése szerint a francia PSG lehet a befutó, ám szinte biztosnak tűnik, hogy a MU így is tízmilliókat veszít majd az üzleten.

Angel Di Maria (b) és Radamel Falcao Forrás: AFP

Még több ablakon kidobott pénz

A kolumbia Radamel Falcao megszerzése is totális pénzügyi fiaskónak bizonyult, sokkal nagyobbnak, mint eddig tudni lehetett. A klubtól kiszivárgott információk alapján Falcao hosszas tárgyalás után végül 8 millió fontért cserébe került a Unitedhez, de ha ehhez az ügylet adóvonzatait, a játékos fizetését és az egyéb járulékokat is hozzávesszük, akkor a végösszeg 35 milló fontra jön majd ki - mindez egy gyengén teljesítő kölcsönjátékosért.

Az újság értesülései szerint mindkét játékos a csapat menedzserét, Van Gaalt hibáztatja a kialakult helyzetért, és amiért tönkretette az önbizalmukat azzal, hogy szokatlan szerepkörben és taktikai feladattal játszatta a két támadót. Éppen emiatt egyikük sem kíván a csapatnál maradni.

A Sunday Time kalkuláció szerint a pároson mintegy 38 millió fontot veszít majd a klub. A két játékost egyébként Ed Woodward MU-alelnök és Louis van Gaal közös megegyezéssel igazolták le.