Dzsudzsák nevét nagyon nehéz kiejteni

Telki Dzsudzsák Balázs Válogatott Dzsudzsák Balázs Válogatott Sajtótájékoztató a Magyar - Görög fotball európabajnokság selejtezője előtt Telkiban. A képen: Dzsudzsák Balás
Sajtótájékoztató a Magyar - Görög fotball európabajnokság selejtezője előtt Telkiban. A képen: Dzsudzsák Balás
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs a Serie A-ban Bajnokok Ligája-pozícióért harcoló Lazio játékosa lehet - állítja egy olasz lap.

Komoly, fizikálisan erős, gyors és jó a labdával - így jellemzi Dzsudzsák Balázst az Il Messaggero című olasz lap, amely aztán rögtön hozzáteszi: a nevét igen nehéz kiejteni.

Aztán megjegyzik, hogy a Dinamo Moszkva magyar szélsője iránt olyan klubok is érdeklődtek, mint az Arsenal, a Dortmund és a Liverpool.

Ugyanakkor egyik sem állt olyan közel a megszerzéséhez, mint a Lazio januárban, amely végül nem tudott mindenben megállapodni a Dinamóval - állítják.

Nincs még vége

A Lazio azonban még nem tett le Dzsudzsákról, akinek 2015 decemberében jár le a szerződése, ha tehát a moszkvaiak pénzt akarnak kapni érte, akkor a nyáron kell lépniük.

Kényszerítő erő római részről is van: az argentin Santiago Gentiletti rendre megsérül, az Il Messaggero szerint pedig a nem túl drága, mégis tapasztalt Dzsudzsák jó megoldás lehet a posztjára.

Sakkjátszma

Néhány hete oroszországi hírek ötmillió euróra lőtték be az exdebreceni vételárát. A lap sakkjátszmához hasonlítja az elhúzódó tárgyalásokat, és megjegyzi, hogy mivel Dzsudzsák mindkét lába jó, a 4-3-3-as vagy a 4-2-3-1-es rendszerben elvben bármely támadó pozícióban bevethető, ráadásul jól lő távolról, ami nyomatékosítja az amúgy is jó ajánlólevelét.

Bár Dzsudzsák két és félmilliós keresete nem kevés, ebből hajlandó lenne engedni a Lazio kedvéért, jegyzi meg a lap.