2020-ig hosszabbított a Liverpool sztárja

511785549
Liverpool's English midfielder Steven Gerrard (R) commiserates with Liverpool's English midfielder Jordan Henderson (L) after the final whistle of the UEFA Champions League group B football match between Liverpool and Basel at Anfield in Liverpool, north west England, on December 9, 2014. The final score was 1-1. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
Vágólapra másolva!
Hosszú távú szerződéshosszabbítást írt alá csütörtökön Jordan Henderson, aki így médiaértesülések szerint 2020 nyaráig az FC Liverpool labdarúgója marad.

A klub nem hozta nyilvánosságra a megállapodás részleteit, de a brit sajtó tudni véli, hogy öt évre szól és legalább heti 100 ezer fontos fizetést biztosít a 24 éves középpályás számára.

"Pár éve lett volna lehetőségem távozni, de mindig tudtam, hogy milyen nagy klub a Liverpool, ezért maradni akartam. Azóta sem változott a véleményem" - mondta a válogatott futballista, aki 2011-ben a Sunderlandtől érkezett Liverpoolba.

Henderson és Gerrard Forrás: AFP/Paul Ellis

A Vörösök ebben a szezonban már meghosszabbították Philippe Coutinho és Daniel Sturridge szerződését, Raheem Sterling ugyanakkor visszautasította a klub ajánlatát arra hivatkozva, hogy legkorábban nyáron akar tárgyalni a folytatásról.

A jelenlegi csapatkapitány, Steven Gerrard nyáron az Egyesült Államokba távozik, és a várakozások szerint Henderson örökli meg a kapitányi karszalagot.