Vágólapra másolva!
Hatalmas a felfordulás a Milannál az Udinese elleni szombati 2-1-es vereség után. Új edző, új tulajdonos, minden szóba került, a játékosok összekaptak az edzővel.

Szombaton a Milan eddig is pocsék szezonja még rosszabbra fordult: már csak tizedik a tabellán, miután kikapott Udinében is.

A Corriere della Sera című lap szerint a stadiontól a reptérig tartó buszút alatt Filippo Inzaghi edző a játékosokat szapulta, mondván, "nem vagytok elég jók ahhoz, hogy a Milan mezét viseljétek".

Egy játékos, akinek a kiléte nem ismert, a lap szerint azzal vágott vissza, hogy "te pedig nem vagy elég jó Milan-edzőnek". Mivel Inzaghi és a játékosok viszonya elérte a fagypontot, a vezetőség elhatározta, hogy bárhogy is alakul az idény hajrája, a nyáron edzőváltás lesz.

Inzaghi tehetetlen dühe a kispadon Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Sőt, Silvio Berlusconi rögtön az udinei vereség után kirúgta volna Inzaghit, és csak az Adriano Galliani alelnökkel való telefonbeszélgetés csillapította le.

Új tulaj, új edző

Közben a Milan iránt érdeklődő thaiföldi üzletember, Mr. Bee megérkezett a divat fővárosába, és kijelentette, hogy vasárnap aláírja a szerződést, mely szerint húszszázalékos tulajdonrészt szerez a klubban.

Ha így lesz, Mr. Bee a Dortmundtól nyáron elköszönő Jürgen Kloppot hozza edzőnek, állítja a Milanhoz közel álló Mediaset, megjegyezve, hogy már egy előszerződést is aláírtak a német edzővel.