Vágólapra másolva!
A skót St. Mirren edzésén a csapatkapitány poénból egy társa után hajított egy hegyes végű szlalomrudat, de a vicc nem sült el túl jól, mert a rúd beleállt a fiatal játékos combjába. Nem ez volt Steven Thompson első furcsa ügye. 

„Elszörnyedve láttam, hogy mit tettem. Csak poénból tettem, elég hülye vicc lett volna egyébként is, így meg aztán minden volt, csak vicces nem. Le vagyok sújtva – nyilatkozta a BBC-nek a St. Mirren csapatkapitánya az eset után.

A skót PL utolsó helyén álló csapat edzésén Thompsont éppen leszerelte a csapat fiatal játékosa, John McGinn, mire a csapatkapitány poénból utána hajított egy szlalomrudat. A rúd másfél centi mélyen belefúródott a játékos combjába, minimum három hetet ki kell hagynia, de lehet, hogy idén már nem is léphet pályára.

Steven Thompson és a szlalomrudak Forrás: Mirror

Thompsont üldözi a balszerencse – bár ebben az esetben nyilván nem ő húzta a rövidebbet –, korábban egyszer almavágás közben szétvágta az ujját, majd egy nyaralás alatt leesett egy gumibanánról, amitől olyan súlyos ágyéksérülést szenvedett, hogy meg is kellett műteni.