Gólt szerzett, majd rohant a gyűrűért

Siarhej Ljavicki, Szluck, foci, lánykérés
Siarhej Ljavicki, Szluck, foci, lánykérés
Vágólapra másolva!
Vasárnap idegenben, a Nyoman Hrodna vendégeként aratott 4-0-s győzelmet a Szluck labdarúgócsapata a fehérorosz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Az utolsó gólt szerző Siarhej Ljavicki örömében kirohant a nézőtér elé és megkérte barátnője kezét.

2008 és 2014 között hrodnai futballcsapatban szerepelt, de sohasem kapott még akkor éljenzést Siarhej Ljavicki, mint a vasárnapi bajnokin, ahol a vendégcsapat tagjaként lépett pályára.

Ugyan a Szluck 4-0-ra megnyerte a fehérorosz alsóházi rangadót, de Ljavicki nagyon készült erre a meccsre: ugyan csupán a 78. percben állt be, mégis gólt szerzett. Örömét azonban nem a csapattársakkal osztotta meg, hanem a kispad felé rohanva átvett egy gyűrűt a stáb egyik tagjától, majd a lelátó előtt féltérdre ereszkedve megkérte barátnője, Maja Ufimceva.

Romantikus lánykérés... Forrás: T-styl.info

Maja igent mondott, a hazai közönség üdvrivalgásban tört ki, és a romantikus jelenet láttán a szurkolók a gólt is megbocsátották a középpályásnak.

... amely végül csókkal végződött Forrás: T-styl.info

De még a játékvezető is szemet hunyt az eset felett, hiszen a pálya elhagyásáért sárga lapot kellett volna adni a labdarúgónak.