A Manchester United odapörkölt a Real Madridnak

Sergio Ramos (Real Madrid), Mario Mandzukic (Atlético Madrid), foci
SPAIN, Madrid : Real Madrid's defender Sergio Ramos (L) vies with Atletico Madrid's Croatian forward Mario Mandzukic during the UEFA Champions League quarter final first leg football match Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 14, 2015. AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
A Manchester United megmakacsolta magát, és közölte a Real Madriddal: csak akkor adja el David De Geát, ha cserébe megkapja Sergio Ramost.

Lassan a nyári átigazolási szezon szappanoperájává növi ki magát a sztori, a Guardian napilap szerint azonban az angol klub egyetlen lehetséges forgatókönyvet vázolt fel a spanyoloknak, akik már régóta szeretnék megtalálni Iker Casillas utódát.

David de Geát nagyon akarja a Real Forrás: AFP/Paul Ellis

A spanyol válogatott David De Gea hosszú évekre megoldhatná Madridban a kapusgondokat, ehhez azonban meg kell válniuk Sergio Ramostól, akire viszont a manchesteri védelemnek van nagy szüksége.

Ramos pedig a Manchesternek kell nagyon Forrás: AFP

A ManUnited első ajánlatát elutasította a Real, ezért az angolok most jelezték: addig nem is tárgyalnak David De Geáról, amíg el nem adják nekik Sergio Ramost.