Vágólapra másolva!
Ételmérgezés miatt újabb két középső védője dőlt ki a Barcelona elleni európai szuperkupa-döntőre készülő Sevillának. Unai Enery nem esett kétségbe a rosszul sikerült kerti sütögetés miatt. 

A csapat néhány játékosa egy barbecuepartin vett részt, de hétfőn Timothée Kolodziejczak, Adil Rami és a nyáron igazolt Steven Nzonzi olyan rosszul érezték magukat, hogy a klub kórházba küldte őket. Kiderült, hogy ételmérgezést kaptak, valószínűleg szalmonellafertőzés érte a játékosokat.

Az Európa Liga-győztes Sevillának egyébként is komoly gondjai voltak a védelme közepén, Nicolas Pareja és Daniel Carrico el sem utaztak Tbiliszibe. Az Uefa.com-nak nyilatkozó edző, Unai Emery kiemelte, hogy nem nagyon tolhat hátra játékosokat a középpályáról, mert öngyilkosság feladni a pálya közepét a Barcelona ellen.

A spanyol fociszezon első tétmeccsét a Barca és a Sevilla vívja Forrás: AFP

„A sérüléseknek természetesen hatásuk lesz a meccsre, de így is az igazi Barcelonát és az igazi Sevillát látják majd a nézők. Nem vagyunk 100 százalékosak, de nem is vagyunk messze tőle” – nyilatkozta az edző.

A Sevilla védelmi gondjaira gyógyírt jelenthet, hogy a katalánok sem legerősebb felállásukban lépnek pályára, hiszen Neymar mumpszos lett.