Dárdainak 0-0 is elég lenne az éllovas ellen

Dárdai Pál ideiglenes vezetőedző vezetőedző Berlin, 2015. április 18.
Dárdai Pál, a Hertha BSC ideiglenes vezetőedzője, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a német első osztályú labdarúgó-bajnokság FC Köln elleni mérkőzésén Berlinben 2015.
Berlin, 2015. április 18. Dárdai Pál, a Hertha BSC ideiglenes vezetőedzője, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a német első osztályú labdarúgó-bajnokság FC Köln elleni mérkőzésén Berlinben 2015. április 18-án. (MTI/EPA/Lukas Schulze)
Vágólapra másolva!
A Hertha a bajnokság első helyén álló Dortmunddal találkozik a hétvégén. Dárdai Pál, a berlini csapat vezetőedzője a realitások talaján maradva egy erős döntetlenben reménykedik.

"Lehetséges, hogy változtatni fogok a felálláson. A BVB nagyon gyors, talán az egyik legjobb a támadójátéka ez egész bajnokságban. Nem szabad teret engednünk középen" – idézte Dárdai Pált a Berliner Zeitung helyi napilap internetes oldala a hétvégi dortmundi bajnoki előtt.

Nem ijednek meg

Az biztos, hogy a BVB nagy formában van, eddigi mindkét meccsét 4-0-ra nyerte meg, az Ingolstadt elleni ráadásul idegenben. Dárdai nem kerget hiú ábrándokat: "Lesz tervünk, és fel leszünk készülve. Nagyon remélem, hogy a találkozó vége egy erős 0-0 lesz majd. A Dortmund nagyon jó, ez nem kérdés. De nem fogunk megijedni" – nyilatkozta a magyar edző.

Ez az idény sem lesz könnyű Forrás: MTI/EPA/DPA/Lukas Schulze


A két csapat legutóbbi hat meccséből kétszer győzött a Hertha, legutóbb két éve. A bajnokságot jelenleg a Dortmund vezeti, de Dárdai csapata is jól rajtolt, két forduló után veretlenül áll a hetedik helyen.