A ManCity megint összetörte a malacperselyt

kevin de bruyne wolfsburg
Wolfsburg's Belgian midfielder Kevin De Bruyne plays the ball during the German first division Bundesliga football match FC Koeln v VfL Wolfsburg , on August 22, 2015 in Cologne. The match ends 1-1. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.
Vágólapra másolva!
Lezárult az átigazolási szezon egyik leghosszabb szappanoperája: Kevin De Bruyne a Manchester Cityben folytatja a pályafutását. 

A Wolfsburg támadó középpályása már manchesteriként nyilatkozva közölte, játékosként a legmagasabb szintre vágyott. „A legfontosabb, hogy a szezon végén legyen minek örülnünk, talán nyerünk is néhány trófeát” – mondta a játékos.

A klubok nem hozták nyilvánosságra az átigazolási összeget (az újságok klubrekordot jelentő 70 millió euró fölötti összegeket írtak), de az biztos, hogy a belga középpályás óriási fizetést kap. De Bruyne másfél év után tér vissza Angliába, miután a Chelsea-nél José Mourinhónak nem kellett.

Kevin De Bruyne Forrás: AFP/Patrik Stollarz

A City idén is kiköltekezett, Raheem Sterlingért 60 millió eurót, Nicolas Otamendiért 31-et fizettek korábban.