Joveticcsel szárnyal az Inter a Serie A-ban

567610357
Inter Milan's midfielder from Montenegro Stevan Jovetic celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A football match Carpi Vs Inter Milan at the Alberto Braglia Stadium in Modena on August 30, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
A Chievo nagy meglepetésre 4-0-ás győzelmet aratott a legutóbb harmadik Lazio ellen az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójában, és az élre állt. Jól megy Stevan Joveticnek az Interben, eddig ő lőtte a milánóiak győztes gólját. 

Serie A, 2. forduló:
Atalanta-Frosinone 2-0 (1-0)
Carpi-Internazionale 1-2 (0-1)
Chievo-Lazio 4-0 (3-0)
Genoa-Verona 2-0 (0-0)
Napoli-Sampdoria 2-2 (2-0)
Torino-Fiorentina 3-1 (0-1)
Udinese-Palermo 0-1 (0-1)
korábban:
AS Roma-Juventus 2-1 (0-0)

Az Internazionale ismét a hajrában szerzett góllal tudott diadalmaskodni: a milánóiak az újonc Carpi vendégeként nyertek 2-1-re. Az Inter mindkét gólját Jovetics szerezte, a másodikat az első fordulóhoz hasonlóan a hajrában büntetőből lőtte.

Jovetic lőtte az Inter mindhárom idei gólját Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A Napoli hiába vezetett 2-0-ra Gonzalo Higuaín két góljával, Eder duplájával gyorsan egyenlített a Sampdoria, és a hazaiak nem tudtak újabb gólt szerezni. A Napoli két meccsből egy ponttal áll, a Doria hibátlan.

Nagyon megverték a BL-ből a Leverkusen ellen kieső Laziót, a győzelmével a tabella élére ugró Chievo négyet rúgott a rómaiaknak. Jól rajtolt a Torino is, a tavaly is masszív középcsapatnak számító Toro hátrányból fordítotva verte 3-1-re a Fiorentinát.