Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic két gólt szerzett a PSG-Marseille francia rangadón, és ezzel 110 góljával immáron ő a párizsiak történetének legjobb góllövője.

A Marseille 2012 óta nem szerzett gólt a Parc des Princes-ben, ez a sorozat most megtört, amikor Barrada beívelése után Batshuayi közelről a kapuba fejelt.

A 40. percben Ibrahimovic ütközött a 16-oson belül Mandandával, a vendégek kapusával, amiért büntetőt kapott a PSG, és Ibrahimovic a góljával beérte az addigi csúcstartót, a portugál Pauletát. A 43. percben egy szöglet után Ibrahimovic fejelt, a labda pedig Rolando kezét érintette, így újra büntetőt kaptak a párizsiak.

Ibrahimovicnak ezúttal nem volt egyszerű dolga, hiába lőtte be a labdát, meg kellett ismételnie a tizenegyest, mivel többen is befutottak a 16-oson belülre. Őt azonban ez sem zavarta, másodjára is értékesítette, amivel összejött Pauleta megelőzése.

Ibra megőrizte hidegvérét a büntetőknél Forrás: AFP

A büntetők meccsén a szünet után a Marseille is kapott egy 11-est, Barrada lövését azonban Trapp kivédte. A PSG így 9 kör után is vezeti a tabellát, és veretlen, előnye öt pont a második Angers előtt.