Ronaldo megkapta az Aranycipőt

Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Aranycipő 2015, foci
SPAIN, Madrid : Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo poses with his fourth European Golden Shoe in Madrid, on October 13, 2015. Cristiano, who ended the season with 48 goals from 35 appearances, won the Golden Shoe in 2008 while he was at Manchester United, in 2011 with Real Madrid and shared it with Luis Suarez last year. AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál támadója kedden átvette az Európában játszó legeredményesebb futballistának járó Aranycipőt.

A 30 éves játékos az előző szezonban 48 gólt szerzett a spanyol első osztályban, ezzel pályafutása során negyedik alkalommal érdemelte ki az európai bajnokságok legjobb gólszerzőjének járó díjat.

"Ez egy csodálatos pillanat a sportpályafutásomban, a negyedik Aranycipőt megkapni igazi megtiszteltetés. De nem vagyok elégedett még, szeretném az ötödiket és a hatodikat is elnyerni" - nyilatkozta.

Cristiano Ronaldo átvette Forrás: AFP/Javier Soriano

A háromszoros aranylabdás - aki nemrég a Real Madrid történetének legeredményesebb futballistájává lépett elő - édesanyja, fia, valamint Rafael Benítez vezetőedző és Florentino Pérez klubelnök jelenlétében vette át az elismerést Madridban.

Ronaldo először 2007-2008-ban 21 góllal még a Manchester United játékosaként lett első, majd immáron a Real Madrid színeiben 2010-11-ben és 2013-14-ben is győzött.