Dárdai: Kipróbáltunk valamit, de ez nem a mi játékunk

Dárdai Pál, foci, Hertha
Hertha's Hungarian head coach Pal Dardai (R ) gestures as Moenchengladbach head coach Andre Schubert watches proceedings during the German first division Bundesliga football match Hertha Berlin vs Borussia Moenchengladbach at the Olympic stadium in Berlin on October 31, 2015. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
Vágólapra másolva!
Dárdai Pál szerint semmi értelme szomorkodni a Bayern München otthonában elszenvedett vereség miatt, mert a Hertha BSC így is helytállt Münchenben. A magyar szakember kipróbált valamit, ami nem sikerült tökéletesen. 

"Itt mindenki kap négy, öt, hat gólt, mi meg csak kettőt kaptunk, ráadásul azokat is könnyedén kivédekezhettük volna. A meccs előtt is elmondtam, nekünk ez tanulómérkőzés, hogy lássák a játékosaim, hol állnak a Bayern labdarúgóihoz képest - nyilatkozta Dárdai Pál a Nemzeti Sportnak a szombati vereség után.

Dárdai a szünetben (0-2-nél) azt kérte a játékosaitól, ne rugdossák el a labdákat, próbálják megtartani őket. "Szerintem kissé meg is ijedtek a srácok. Erre hívtam fel újra a figyelmet, és a második félidőben már bátrabbak voltunk. 0-2-nél már bevállalósabbak voltak a srácok, bár ez nyilván lélektani kérdés."

Dárdai Pál Forrás: AFP/Odd Andersen

"Mindenesetre nincs miért szégyenkeznünk. Kipróbáltunk valamit, ez nem a mi játékunk volt, de jövő héten újra a sajátunkat vesszük elő" - tette hozzá Dárdai.