Vágólapra másolva!
A Liverpool visszarendelte az eddig a skót Aberdeennél kölcsönben védő Danny Wardot, ami nem biztos, hogy jót jelent Bogdán Ádám számára.

Az angol lapok azt írják, a Liverpoolnál kapuskérdés van, Simon Mignolet-nak a fizikai állapotával van gond, Bogdán Ádám pedig többször is hibázott, ami sokba került a csapatnak. A magyar kapus a Watford ellen védett először a Vörösöknél a PL-ben, de egy szögletnél a labdát kiejtve gólt ajándékozott az ellenfélnek, végül 3-0-ra kikapott a csapata.

Bár addig a Ligakupában végig Bogdán védett, ráadásul megbízhatóan és jól, a Stoke elleni elődöntő első meccsén Mignolet kapott lehetőséget. A negyedosztályú Exeter elleni FA-kupa-meccsen aztán Jürgen Klopp választása ismét Bogdánra esett, akinek ezúttal szögletből csavartak gólt, és a 2-2-re végződő meccs után az internet népe rajta köszörülte a nyelvét.

A társak nagyon dicsérik Wardot

A statisztikákkal foglalkozó Opta nevű oldal adatai alapján az újonc Bournemouth és a Liverpool kapusai is három meccsen potyáztak a Premier League-ben, ez a legrosszabb mutató az angol élvonalban.

Ami Bogdán számára rossz hír lehet, a Liverpool visszarendelte Danny Wardot, aki eddig a skót Aberdeenben védett. A 22 éves walesi kapus az ősszel mind a 21 bajnokin védett az Aberdeenben, ezeken összesen 20 gólt kapott, de kilencszer hibátlanul zárt.

Ward nagy lehetőséghez juthat Forrás: AFP

Wardot nem győzték dicsérni a skóciai társak, a középpályás Willo Flood például azt mondta, ő a legjobb kapus, akivel valaha együtt játszhatott, pedig korábban csapattársa volt az 53-szoros angol válogatott David James is.

Hogy aztán Ward érkezése milyan hatással lesz Bogdán szerepeltetésére, az nemsokára kiderül, mivel a Liverpool ebben a hónapban még játszik három bajnokit - köztük a Manchester City, valamint a MU ellen -, valamint az Exeter elleni újrajátszás és a Stoke elleni Ligakupa-elődöntő visszavágója is januárban esedékes.