Megsérült a Mancester City fiatal klasszisa

kevin de bruyne manchester city
Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne (L) reacts as he talks with Everton's Spanish goalkeeper Joel Robles before being stretchered off during the English League Cup semi-final second leg football match between Manchester City and Everton the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 27, 2016. / AFP / Paul Ellis / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Rosszabbul is járhatott volna Kevin De Bruyne a térdsérülésével, de így is csak remélik a Manchester Citynél, hogy a szezonban még játszhat. Az általa kiharcolt kupadöntőben biztos nem lesz ott.

Valószínűleg hosszabb ideig nem játszhat Kevin de Bruyne, a Manchester City belga támadója, miután térdsérülést szenvedett csapata szerdai mérkőzésén.

A 24 éves középpályás térde az Everton elleni Ligakupa-elődöntő hajrájában fordult ki egy szerelésnél. Láthatóan nagy fájdalmai voltak, hordágyon vitték le a pályáról.

Ez nagyon fájt Forrás: AFP/Paul Ellis


Manuel Pellegrini, a City vezetőedzője azt mondta, az első diagnózis szerint nem De Bruyne keresztszalagja sérült meg. Hogy mennyi ideig tart a felépülése, egyelőre nem tudni, Pellegrini mindenesetre

bízik benne, hogy látjuk még a pályán ebben az idényben.

De Bruyne Yaya Tourét váltotta a 66. percben 1-1-nél. A beállása után gólt szerzett és gólpasszt adott, így a City 3-1-gyel jutott a Ligakupa döntőjébe.

Egy hónap múlva döntő

Február 28-án a Liverpool lesz a bajnokságban második helyen álló, Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős Manchester City ellenfele.