Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja fél év alatt letarolta a lengyel bajnokságot: miután egy tévécsatorna és a játékosok szavazatai alapján is az év játékosa lett, egy újabb rangos elismeréssel gazdagodott. 

A Pilka Nozna sportlap év játékosa-díját 42 éve osztják ki, és 2015-ben a magyar válogatott csatárát, Nikolics Nemanját választották a legjobbnak. A Legia Warszawa támadója nyáron szerződött Lengyelországba, azóta 21 mérkőzésen 21 gólt szerzett a varsói csapatban, így nem csoda, hogy a szakma és a játékostársak után az újságírók is elismerik a teljesítményét.

Nikolicstól megkérdezték, miért várt ilyen sokáig a légióskodással, mire azt felelte, "Azért fontoltam meg alaposan a döntésemet, hogy néhány év múlva ne kelljen vesztesként hazatérnem. A Videotonnal trófeákat nyertem, nemzetközi kupában szerepeltem." Az átigazolásával kapcsolatos pletykákról csak annyit mondott, sok a kamu információ.

Nikolics Nemanja Forrás: Legia.com

Nikolics díját 2009-ben az a Robert Lewandowski kapta, aki szintén ott volt a gálán, és átvette zsinórban ötödik év lengyel játékosa-díját.